Tømrer

Som professionelt tømrerfirma har vi over 15 års erfaring med alt inden for tømrerarbejde. Vi er specialiseret i alt fra tagarbejde, isolering, udskiftning af vinduer og døre, gulve, lofter mm. som specialopgaver laver vi også japanske porte.

Tømrerarbejde i høj kvalitet

Vores erfarne og dygtige team er klar til at hjælpe dig med dit projekt, uanset størrelse. Vi arbejder kun med de bedste materialer og de nyeste teknologier for at sikre, at dit projekt udføres til perfektion. Vi sætter en ære i at levere et tømrerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores virksomhed er bygget på tilfredse kunder, derfor er du som kunden altid i fokus og vi sørger derfor at vi altid har en tæt og god dialog gennem hele forløbet, så vi er sikker på at du som kunde får det ønskede slutresultat. Vi går derfor aldrig fra en opgave før vores kunder er tilfreds med vores arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder altid en uforpligtende konsultation, hvor vi sammen drøfter dine ønsker og behov, og giver dig et tilbud på det ønskede arbejde.

Så hvis du leder efter en pålidelig og erfaren tømrer i Thisted og Fjerritslev, så kontakt Øsløs Tømrerfirma ApS. Kontakt os i dag for en gratis konsultation, og lad os hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt.