Isolering og efterisolering

Hos Øsløs Tømrerfirma ApS i Vesløs i Thisted, nær Fjerritslev ved vi, hvor vigtig det er at have en ordentlig isoleret bolig. Med vores isolerings- og efterisoleringstjenester kan vi hjælpe dig med at spare på din varmeregning samt skabe et bedre indeklima i din bolig.

Isolering – det betaler sig

En god isolering af dit hus eller lejlighed er afgørende for at opnå en god energimærkning og dermed spare penge på din varmeregning. Vores dygtige tømrere kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til dig og din bolig. Vi kan bl.a. isolere lofter, vægge og gulve, så du kan opnå den mest optimale effekt.

Ved at sørge for at dit hus er ordentligt isolereret, kan du spare mange penge på din varmeregning, samt give dit hus en højere værdi, og derfor kan det i mange tilfælde være en rigtig god investering.

Du kan også spare penge på din varmeregning ved for eksempel at få lagt nyt tag eller få foretaget andre former for renoveringer

Kontakt os & hør nærmere i dag

Efterisolering – forbedring af indeklimaet

Har du en ældre bolig, kan det være en god idé at overveje at få den efterisoleret. Da en efterisolering af dit hus eller lejlighed, kan forbedre indeklimaet.

Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med, at finde den rette efterisolering til dit hjem, så du kan opnå den bedst mulige isoleringseffekt, og dermed også spare penge på din varmeregning, da din bolig nu vil kunne holde bedre på varmen.

 

Hulmursisolering – isolering af hulrum 

Denne form for isolering er en specifik type isolering, hvor der tilføjes isoleringsmateriale i det tomme rum mellem det ydre murværk og den indre væg i en bygning. Formålet med dette er at reducere varmetabet gennem væggen. 

Professionel rådgivning og udførelse af isolering

Hos Øsløs Tømrerfirma ApS tilbyder vi professionel rådgivning samt udførelse af alle former for isoleringsopgaver.

Vi går meget op i at følge med tiden, det gør at vores tømrere kender til de nyeste og mest effektive isoleringsmaterialer på markedet, så vi kan rådgive dig bedst muligt om hvilken type isolering, der er den helt rigtige i din situation. Vi sørger altid for at udføre arbejdet med høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag for en effektiv løsning

Ønsker du at forbedre isoleringen i dit hjem og samtidig spare penge på din næste varmeregning? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på isolering. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe en mere energieffektiv og komfortabel bolig.

Ring til 29 87 74 65 , så tager vi en uforpligtende snak, du kan også sende en mail til Jlanggaard1@gmail.com. Du kan også hurtig og nemt kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage.