Nyt tag

Vi tilbyder konstruktion af nyt tag.

Vil du spare på energien i dit hjem, hvor du samtidig giver din bolig et nyt og flot udseende? Så er det måske på tide at du får skiftet det gamle og slidte tag ud med et nyt. Hos Øsløs Tømrerfirma ApS i Thisted og Fjerritslev, har vi mange års erfaring indenfor branchen med taglægning.

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi går i gang. Vi følger enhver opgave 100% til dørs, og vi går meget op i at overholde alle aftaler – fra pris til deadline.

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du også regne med, at arbejdet bliver udført ordentlig af kompetente medarbejdere. Vi gør alt for at sørge for, at du får en god oplevelse.

Professionel hjælp og rådgivning til nyt tag

Vores tømrer er alle dygtige og professionelle og har flere års erfaring inden for branchen, vi er beliggende i Vesløs, men vi kommer ud i hele Thisted og Fjerritslev. Vi sørger altid for at levere en professionel og effektiv service, så du får det bedste resultat. Vi sørger for alt fra rådgivning og planlægning til montering og reparation af dit tag.

Da ønsker og behov kan variere, er det vigtig for os at vi altid har en tæt dialog med dig omkring netop dit projekt. På den måde undgår vi misforståelser og kan nå bedst muligt i mål med den skræddersyede løsning. Du kan altid føle dig tryg ved at overlade opgaven til os. vi holder dig løbende opdateret gennem hele forløbet. 

Et nyt tag er en god investering

Et nyt tag kan hjælpe dig med at spare penge på længere sigt. Det kan også kan godt være en stor udgift, men du skal tænke på det som en investering, da du med et nyt tag vil reducere dit energiforbrug og dermed også dine energiomkostninger, da det vil blive bedre isoleret.

Derudover kan det også være med til at øge værdien af dit hjem, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at sælge det. Det samme gælder for renoveringer eller udskiftninger af taget. Udover at kunne give dig et nyt, eller renovere dit tag, hjælper vi gerne med andre opgaver. Vi tilbyder blandt andet: 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nyt tag

Er du interesseret i at få lagt et nyt tag? Så kontakt Øsløs Tømrerfirma ApS i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem.

Ring til 29 87 74 65, så tager vi en uforpligtende snak, eller send en mail til Jlanggaard1@gmail.com. Du kan også hurtig og nemt kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage.