Tilbygning

Vi hjælper med kompetent tilbygning i Thisted og Fjerritslev.

Leder du efter en pålidelig tømrer i Thisted eller Fjerritslev til at bygge ud på dit hus, kan vi altid hjælpe. Hos Øsløs Tømrerfirma ApS er vi eksperter i tilbygninger, og kan tilbyde vores hjælp uanset omfanget af opgaven, og vil altid byde på konkurrencedygtige priser. 

Skab mere plads med en tilbygning

Er din bolig ved at blive for lille til dig, eller har familien bare brug for et ekstra rum? Man behøver ikke finde en ny bolig af den grund. Vi kan nemlig hjælpe dig med at lave en tilbygning, som kan gøre din bolig større, og dermed give dig den ekstra plads der er behov for. 

Vi kan tilbyde mange forskellige former for tilbygninger, som blandt andet: 

  • Ekstra værelse
  • Udvidelse af stuen
  • Udvidelse af køkken
  • Tilføjelse af glasbygninger

Vores erfarne håndværkere står altid klar til at hjælpe dig med dit projekt, og de sørger for at alle detaljerne er i orden og resultatet lever fuldstændigt op til dine forventninger.

Vi kan hjælpe dig uanset om du står og skal bruge en tilbygning som privatperson eller om det er til erhvervskunder. Ingen opgave er for os for stor eller lille. 

Hvis du vil høre mere eller har nogle spørgsmål, så skal du endelig kontakte os. 

Tilbygning pris - Overkommelige løsninger til enhver

Vi forstår vigtigheden af gennemsigtighed, når det kommer til priser. Hos Øsløs Tømrerfirma ApS stræber vi efter at tilbyde konkurrencedygtige priser, der passer til ethvert budget.

Vi giver dig en klar og detaljeret oversigt over omkostningerne, så der ikke er nogen ubehagelige overraskelser undervejs. Vores mål er at få din udbygning til at leve op til alle dine forventninger, uden at sprænge banken.

Giv din bolig mere værdi

En tilbygning giver dig ikke blot en gevinst på den korte bane, men kan tilmed også være en rigtig god investering. Får du bygget ud på dit hus, kan det nemlig være med til at give dit hus en større værdi. 

Dette kan komme dig til gode hvis du en dag skal sælge din bolig, og du vil derfor sandsynligvis få flere penge for den. Mangler du hjælp til andre opgaver, udfører vi det meste arbejde. Vi kan blandt andet tilbyde:

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vores dedikerede team af tømrere er klar til at hjælpe dig med dine tilbygningsprojekter. Vi er stolte af at være din lokale partner i Thisted og Fjerritslev. 

Ring til os på 29 87 74 65 eller send en e-mail til Jlanggaard1@gmail.com for at starte en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan gøre din tilbygningsdrøm til virkelighed.